Od dłuższego czasu bezskutecznie szukamy takiej sprytnej okleiny, która zamieni zwykłą szybę w mleczne szkło... widzieliśmy takie cuda w którymś programie telewizyjnym, ale w żadnym sklepie nie udało nam się tego znaleźć. Może wiecie gdzie coś takiego można dostać?
W każdym większym markecie budowlanym jest taka folia. Sama taką kupowałam i jestem bardzo zadowolona z efektów. Ja płaciłam ok. 8zł za metr bieżący i do wyborów było ok. 50 wzorów (zarówno zwykłe mleczne szkło, jak i z elementami ornamentowymi).
Taką okleinę spokojnie można wykonać samemu,pytanie tylko czy aby na pewno jest to skuteczne i przede wszystkim dobre rozwiązanie, Osobiście mam kilka wątpliwości.
Mimo że temat sprzed kilku lat to nazywa się to folia matująca. Aktualnie jest masa wzorów i kolorów na allegro. Osobiście mam coś takiego od kilku tygodni w łazience zamiast firan jestem bardzo zadowolony. Pierwszy raz sam nalepiałem takie ustrojstwo na YT można znaleźć filmy instruktażowe. Prosty i szybki sposób na ozdobienie okna. Jak będę miał czas zrobić fotki to przykleję.
W kwestii okleiny,to nie jestem zwolennikiem takiego rozwiązania,kojarzy mi się ściśle z latami 80-tymi,gdzie taki styl był niemal powszechny. Obecnie chyba już lepiej dać na drzwi jakiś fajny plakat.
Właśnie plakat nie kojarzy mi się zbyt dobrze, z szalonymi nastolatkami z lat 80. :D Mimo wszystko jestem za folią matującą, szczególnie w nowoczesnym wnętrzu, taki minimalizm prezentuje się bardzo dobrze ;)
NO ja bym jednak nie ingerował w szybę i zostawił ja w nienaruszonym stanie.
Drodzy Użytkownicy, w związku z planowanym na 25 maja 2018 roku wejściem w życie nowego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych postanowiliśmy zmodernizować Regulaminy, usługi i zwizaną z nim Polityką Prywatności nadal pozostaje serwisem, który znasz, a zmiana regulaminu ma na celu jedynie jaśniejsze zakomunikowanie jego intencji i naszych wzajemnych obowiązków. Zapoznaj się z ww. dokumentami i daj nam znać, że je rozumiesz i akceptujesz. AKCEPTUJĘ