25 sierpnia 2010 22:24:43 CEST
Dzień dobry,
To mój pierwszy post na forum i od razu z grubej rury. Jestem właśnie na etapie wyboru ogrodzenia wokół domu. Ze względu na brak miejsca, skłaniam się ku opcji bramy przesuwnej. Brama dwuskrzydłowa o szerokości skrzydła ok 1,5 m też by się zmieściła, jednak wjazd byłby nieco utrudniony. Martwię się jednak czy brama przesuwna poradzi sobie z obfitymi opadami śniegu, a nie chcę robić sobie kolejnych wydatków przez dodatkowe ogrzewanie podjazdu. Temat mnie martwi od dłuższego czasu, bo chciałbym wyrobić się przed zimą. Dzisiaj znów powrócił z racji tego, że razem z wyborczą dostałem ulotkę z promocją na automatykę właśnie do bramy przesuwnej. Jeśli zrobiłbym za jednym razem dwa boki ( chociaż planowałem jeden ), automat do bramy kupie za uwaga... 1 zł! Promocja jak w telefonii komórkowej. Gdyby ktoś nie kupił gazety, te same informacje można znaleźć na stronie producenta www. Zastanawia mnie jednak to czy za takie pieniądze można wymagać czegoś sensownego. Jak ma się prezentowany tam automat faac 740 do innych firm? Słyszałem sporo o nice i came, ale każdy chwali to co sam ma i nie wiem co wybrać. Druga sprawa, czy ogrodzenia xcel są w porządku? Jak jest z ich jakością? Na zdjęciach wyglądają w porządku. Na chwilę obecną czekam na wycenę całości, zobaczymy jak to wyjdzie.
Na co zwracać uwagę przy wyborze automatu?
Proszę o szybka odpowiedz. Z wyrazami szacunku, Kurzajewski.