Ciężko tak doradzić, nie znając całej przestrzeni. Do jakiego wnętrza potrzebuje Pan płytki. O ile dobrze zrozumiałam, część wnętrza będzie w cegłach. Na jakie elementy kładzie pan płytki?
Też nie widziałem, miałem na myśli po prostu metaliczne srebrne płytki. Zależy w jakim klimacie chcesz utrzymać wnętrze, jeśli rustykalne płytki imitujące drewno to zobacz sobie rustico ceramstic. No albo poszukaj płytek imitujących trawertyn.
Często pojawiają się podobne pytania. Moim zdaniem do cegły pasuje wiele wzorów, począwszy od białych płytek po wzorzyste. Drewnopodone - owszem, ale przecież może być mniej schematyczne.
Kamień elewacyjny lub beton archoitektoniczny- w chwili obecnej to właśnie te dwa rozwiązania wydają się być najlepsze i zarazem modne, warto się nad nimi zastanowić. Nie będzie też problemu z utrzymaniem ich czystości.
Drodzy Użytkownicy, w związku z planowanym na 25 maja 2018 roku wejściem w życie nowego Rozporządzenia o Ochronie Danych Osobowych postanowiliśmy zmodernizować Regulaminy, usługi i zwizaną z nim Polityką Prywatności nadal pozostaje serwisem, który znasz, a zmiana regulaminu ma na celu jedynie jaśniejsze zakomunikowanie jego intencji i naszych wzajemnych obowiązków. Zapoznaj się z ww. dokumentami i daj nam znać, że je rozumiesz i akceptujesz. AKCEPTUJĘ